Friday, 1 April 2011

Permulaan APRIL ;)

Ting Tong - 01 04 2011 - Hari  ini saya mulakan hari saya dengan telur setengah masak plus roti .
Ngee~ Baik untuk kesihatankan? HAHA
Thanks to my mother because habiskan telur setengah masak tu yang tinggal setengah pagi tadi .
Tak sempat habiskan laa, kelam kabut pagi tadi mahu pergi school .
Haiyaa(!) Sabarrrrrr jeaa laaaaa ;)
______________________________________
At school agak bored la, Uwaa !
Gula-gula tak datang .Takde semangat mahu study .
Siapa? Da kenal kuwwttt
Blink~ Blink~
Nur Ikhmal Hisyam .Kenapa la budak nie tak datang school tadi? Grr~
Bla bla bla
Time PJK pula macam takde feeling jea .Buat tu, buat nie .
Tak berpeluh-peluh jugaaaaaa .Aneh sangat kea saya nie?
* maaf banyak tanya
Actually, hari nie bored gila laa .Berpura-pura happy jea .
Da saya banyak cakap, saya p0wn cakap jea la .Walaupun bored .Err~
Eh? Mana ada saya banyak cakap, saya cakap hanya mahu buat orang happy .
Tapiiiii, huh! entah laa .Geram(!)
____________________________________
Sikit  Banyak sungguh homework, sampaikan takde masa mahu hang out .
Hye-hye-hye
Ada something yang anda semua perlu tahu,
Jangan ganggu saya buat sementara waktu ini .
Saya mahu jadi seperti dulu, seorang yang anti sosial and bla bla bla
Hanya VVIP yang dilayan :)
* VVIP seperti my bestfriend + family + teacher only
After habis SPM and panjang umur kita enjoy puas-puas. HAHA
SPM terlalu menakutkan laaaaaaa .Uwaa!
_____________________________________
Eh? boleh tak jangan buat saya jatuh cinta hati pada awak?
Tolong laaaaa (sambil berlutut depan lap top)
HAHA .Dramatik sungguh .Ngee~
Saya TERjatuh hati at someone tadi .Baru jea tadi .Baru jea kenal .
Di pluskan pula, dia ngam with my mother .
Tapi-tapi-tapi
Saya cuba lawan perasaan ini .Lalalaa~
Cinta? Apa tu? Wujud kea?
Wah(!) Menakutkan sungguh .
____________________________________
Hari ini sungguh penat .Macam-macam jadi plus macam-macam saya fikir .
Mood baru bangun tidur nie, HAHA .Semata-mata mahu update blog ;)
Haiyaa, kesian la sikit at saya nie .
Boleh?  
Disebabkan saya banyak tanya, comment-comment la .
If anda fikir ada comel .Wink~ wink~
* maaf banyak membebel dan mencarut .Fikiran kusut .

3 comments:

  1. hahaha...saya ta dtg d'sebabkan pjk larh..
    ta skew..! ta skew...!hehe..pjk ta best..hehe...alarh..lau mal dtg skul puwn..bkn aina layan mal puwn..SOMBONG..haha..tacing meyh..hehe..ehh..aina jtuh hati.??hehe..nenek jtuh hati kad spew..moyang puwn nak tao gak..haha..

    ReplyDelete
  2. Ngee~ Cik AINA FARHA ini seorang yang mudah jatuh hati and pelupa .So, bila dia jatuh hati at someone .Beberapa hari lepas tu dia akan lupa .HAHA .

    ReplyDelete
  3. haha..okay..okay..weekkk...!:P

    ReplyDelete