Monday, 4 April 2011

Blink~ blink~

Best gila if boleh sambung tidur pagi tadi .
Ngee~ Sejuk plus hujan .HAHA
Tapi, siapa tak kenal AINA FARHA .Mahu or tidak dia tetap pergi sekolah walaupun malas .
 Bukan macam someone tu, Blink~ blink~
 PJK pun dia malas .Opss(!)
 Malas or tidak suka? Haiyaa
Banyak gedik betul itu orang .
p/s: minta maaf kepada tuan punya badan
Gurau jea boss .HAHA
Eh?
________________________________
Lupa pulaa, hari ini saya mulakan hari saya dengan makanan yang sungguh saya tidak suka .
HAHA .Nasi goreng .Wink~ wink~
Tak minat betul .Grr~
Mahu tak mahu, makan jea laa .Touching pula my mother tu if saya tak makan .
________________________________
Maka, tiba la masanya PERHIMPUNAN .
Sungguh-sungguh-sungguh membosankan .Haiyaa
Seorang-seorang bagi ceramah .Punya la lama .
Sedap tidur time tuu .HAHA .Mengantuk tahu? Grr~
Yeah! No math .Ngee~ Masa math sudaa habis .Suka suki!
Sebab apa?
Sebab kerja math saya belum siap .HEHE
Harap maaf Cikgu SHARIFAH .(sambil mengedik depan laptop)
Esok lusa saya hantar la buku latihan tuu .Lupa buat laa .
Lupa or sengaja tidak buat? Err~
________________________________
Bla bla bla
Minta maaf lagi yea kepada tuan punya badan .
Bukan mahu marah time awak pandang-pandang tadi .
Bak kata ANA RAFALI :
Jangan pandang-pandang,
Duduk rengang-rengang, and bla bla bla
p/s: Ngee~ berterabur gila lagunya .Maaf saya tidak hafal lagu tuu .HAHA
Continue: Saya segan gila bila orang pandang-pandang .
Macam pelik jea .Saya tegur pun hanya mahu coverline .HAHA (kantoi)
Shtttt, da da da .Diam-diam jea yea uncle-uncle, aunty-aunty .
________________________________
Penat gila la hari-hari naik bus, bored .
Grr~ Tension .Tidak faham sungguh peraturan bawa bus .
Driver tu bawa, macam jalan dia seorang jea .
Jentik nanti tahu la .Saya belakang dia jea tadi .
Senang sangat la mahu jentik tadi ken FAIZ SUMAR and LUQMAN AL-HAKIM :)
Sayang anda la, sentiasa setia menjadi bodyguard saya tiap kali naik bus .
HAHA .
________________________________
Eh? Abang boy sudaa sombong .
Pandang pun macam tak kenal jea .Tahu la da berbulan-bulan tak meet .
Tak perlu la sombong sangat .Uwaa!
Rindu tahu? Grr~
Takm0 kawan daaaa :'
_______________________________

3 comments:

  1. isshh..! perli owg ehh..pjk toe mmg ta best puwn..sbb toe ta mao dtg..haha..hurm..aina da smbong da..hurm..mal ta nak pndang aina da..hehe..grau jew..:)
    little girl nie da smbong da....

    ReplyDelete
  2. Mana ada sombonggggggggggggggggggggg

    ReplyDelete
  3. eelleehh.....sombongggggggggggggggggggg
    hehe...

    ReplyDelete